Сьогодні: Пт, 29-03-2024    09:31:18
Житомир » Новини » Армія » 2020 » Март » 4 » 14:20:00 оновлено: 14:51:00

Міністр оборони в Житомирі зустрівся з бійцями 95-ї бригади. ФОТО

04-03-2020, 14:51:00 617 Коментарі 0 Читать на русском

Міністр оборони в Житомирі зустрівся з бійцями 95-ї бригади. ФОТО
Сьогодні, 4 березня, в рамках робочої поїздки до Житомирської області, Міністр оборони України Андрій Загороднюк відвідав 95-ї окрему десантно-штурмову бригаду ЗСУ, що дислокується в місті Житомир.

Як інформує командування Десантно-штурмових військ ЗС України, керівник військового відомства ознайомився з розвитком інфраструктури військового містечка, оглянув навчально-матеріальну базу, створену у підрозділі для підготовки військовослужбовців, а також поспілкувався з особовим складом бригади щодо умов проходження служби.

Звертаючись до десантників Андрій Загороднюк, подякував бійцям славетної бригади за службу і зазначив, що їх героїзм та мужність – невід’ємна частина сучасної історії України.

У свою чергу, від імені всього особового складу, командир 95-ї окремої десантно-штурмової бригади полковник Максим Миргородський вручив Міністру оборони України спортивний «маруновий» реглан з емблемою Десантнио-штурмових військ.

Під час спілкування з керівним складом військової частини Андрій Загороднюк заслухав всі проблемні питання та пропозиції щодо шляхів їх вирішення. Також було обговорено низку питань щодо подальшого вдосконалення наявної інфраструктури військового містечка та її модернізації.

За словами Міністра, більшість наявних проблем можна вирішити найближчим часом. Тож в ході наради було призначено відповідальних осіб, які постійно звітуватимуть щодо вирішення поточних питань у Десантно-штурмових військах.

За сумлінне виконання службових обов'язків Міністр оборони нагородив бійців цінними подарунками та нагородами, а декілька офіцерів отримали іменну вогнепальну зброю.














Тегі: Десантники, 95-та бригада, Житомир, міністр оборони
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: