Сьогодні: Чт, 28-03-2024    17:02:49
Житомир » Новини » Влада » 2020 » Март » 27 » 17:12:12 оновлено: 17:26:12

Сухомлин подякував Портнову за фінансову допомогу. Житомиряни не схвалили

27-03-2020, 17:26:12 1521 Коментарі 0 Читать на русском

Сухомлин подякував Портнову за фінансову допомогу. Житомиряни не схвалили
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин публічно подякував Фонду Андрія Портнова за фінансову допомогу міській лікарні №1. Пост подяки Сухомлин оприлюднив на своїй Facebook-сторінці 27 березня.
 

«У нас можуть бути різні політичні погляди, ми можемо по різному бачити майбутнє країни, але сьогодні я хочу подякувати Фонду Андрія Портнова за значну фінансову допомогу Лікарні №1», - написав мер.




Після цього під дописом мера з'явилось понад 150 коментарів, більшість з яких гнівні. Житомиряни обурені, що місто взяло допомогу від скандального політика.
 
Алексей Антипенко
А благодарственный пост - обязательная часть сотрудничества с Портновым?

***

Olexiy Lubyagin
А ще буває різні негідники дуже часто в церкву ходять молитися, сповідатись і пожертви щедрі вносити. Від того вони меншими негідниками не стають. Це в них таке специфічне бачення світу.
І головне, не плутати різні політичні погляди з аморальною та антиукраїнською діяльністю.

***

Влад Пучич
Та я думаю і Владімір Владіміравіч не відмовився б допомогти.
Цілий гумконвой, певно, відправив би.

***

Alla Alla
Прийняти допомогу від портнова.....це як??? Яка може бути допомога від сепара і ненависника всьго українського.. .
Була кращої думки про вас Сергію 

***

Виктория Иванцова
Теж не роздiляю полiт думку Портнова, але без рiзницi, сенс не в цьому. Якщо допомога буде вiд Путiна чи Януковича, то ii теж потрiбно брати, бо на даний час - це ЖИТТЯ людей, а це саме цiнне!

***

Юлія Демусь
Путін і Янукович вже "надопомагалися". Чи вам мало? Має ж бути якась моральна межа...

***

Кардаш Дмитро
Жду благодарность путину, за какую-то гуманитарку.

***

Bogdan Gumenyuk
Коли гроші «фонду» «заробляються» на деребанах держ бюджетів, то така допомога виглядає як подачка... думайте що пищите... і кому дякуєте...

***

Андрій Іванюк
Від путіна теж будете приймати допомогу, попри політичні розбіжності? Гроші не пахнуть?(

***

Лика Хоменко
Ви вже геть здуріли.? Може від Пуйла ще візьмете.. Це пздц.! Сергій Іванович ви втопили свій рейтинг! Гроші ж не пахнуть.. Мені наприклад не однаково ,що мене будуть лікувати за гроші мого ворога. Все бабло Портнова зароблене на крові... Хіба можливо продати душу??

***

Volodymyr Smolkin
Це якось гидко, ну надав гроші але це якась мерзота. І дякувати цьому пройдисвіту...
Хід зі сторони портнова чіткий, Сергій Іванович ваш рейтинг топлять перед виборами в міськраду.

***

Николай Чайковский
Я краще помру. Гидко стало ... Янику подякуйте- бо якби він не спитляв мером був би Дебой. ,,Взгляди ,, разниэ -а собутилиникі спільні. Ми вже все бачили в журналістських розслідуваннях.

***

Анатолий Темченко
Портнову, который в банде Януковича не последний человек был, благодарности шлем, московскому попу земельку пробиваем под дом. Прекрасно. Меньше бы денег мутили из местного бюджета, то не нужно было бы ни от кого помощь на больницы принимать.

***

Григорчук Сергій
Сергій Сухомлин Ви прекрасно розумієте, що ці дії - суто політичний хід. Чхати їм на жертви і втрати так само. як було чхати в 2014, коли вони кричали про фашистів і закликали хуйла ввести війська. З огляду на це могли б і втриматись від подяки ворогові українського народу. Я розумію, що як очільник міста Ви не можете (не маєте ні морального ні юридичного права) відмовитись від цієї допомоги. Але ж не дякувати ворогу хоч можна було?
 
Андрій Портнов у Facebook оприлюднив звіт про використання коштів свого фонду. Згідно з інформацією, Житомирська міська лікарня №1 20 березня отримала від Портнова 200 тисяч гривень.



Довідка. Андрій Портнов – український юрист та політик. З 2 квітня 2010 до кінця лютого 2014 — керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента Віктора Януковича та заступник (з 24 січня 2014 перший заступник) глави АП Януковича. Під час Євромайдану був дотичний до прийняття «законів 16 січня». Одразу після Євромайдану, у 20-х числах лютого 2014 року виїхав з України. У 2014—2015 роках перебував під санкціями Європейського Союзу. Жив у Росії, потім переїхав до Відня, займався адвокатською діяльністю. 19 травня 2019 року повернувся в Україну. 15 січня 2020 року Печерський суд Києва ухвалив рішення, яким визнав, що Андрій Портнов проживав останні 5 років на території України. Активний противник Революції Гідності. Виправдовує вбивства, скоєні «Беркутом» у 2014 році.

Тегі: Сухомлин, Житомир, Портнов, допомога
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: