Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:07:53
Житомир » Новини » Культура » 2020 » Апрель » 3 » 08:43:07 оновлено: 08:48:07

«Незламний. Шлях до мрії». У Житомирі завершили зйомки фільму про Сергія Корольова. ВІДЕО

03-04-2020, 08:48:07 754 Коментарі 0 Читать на русском

«Незламний. Шлях до мрії». У Житомирі завершили зйомки фільму про Сергія Корольова. ВІДЕО
У Житомирі завершили зйомку художньо-документального фільма "Незламний. Шлях до мрії", в якому розповідається про життя нашого земляка Сергія Корольова. Стрічку незабаром можуть показати на одному із загальнонаціональних каналів.

Наразі творча група фільму працює над музикою, звуком та кольором. Уся постпродакшн робота має закінчитися у квітні, інформує "Суспільне".
 

"Залишається тільки постпродакшн. Працюємо дистанційно. Звукорежисер займається тонуванням звуку, перекидає мені по інтернету. Слухаємо, перевіряємо, дивимося. Працюємо над музичними фонами, музичними підкладками. Євген Хмара - відомий композитор підписує з нами договір і дає свої композиції на використання в нашому фільмі. Працює наш продюсер Іван Кваша дистанційно. Ми з ним ведемо перемовини щодо показу цього фільму на національних каналах. Маємо величезну надію, що у нас все вдасться", – розповів режисер-постановник стрічки Петро Авраменко.


Петро Авраменко також сказав, що до співфінансування фільму, окрім Житомирської міської ради, має долучитися і обласна рада.

"Нас запросили до обласної ради на бюджетну комісію, і депутати підтримали нас дофінансувати, але так сталося, що в країні і світі така ситуація. Маємо надію, що все буде добре. І з країною, і з нами, і з нашим фільмом", – зазначив режисер кінострічки.

Нагадаємо, фільм є частиною проєкту "Видатні постаті Житомира", у рамках якого вже вийшли художньо-документальні стрічки про Олега Ольжича та барона де Шодуара. Восени зйомки фільму "Незламний. Шлях до мрії" відбувалися у Бердичеві.
 

Тегі: фільм, Сергій Корольов, Житомир, зйомка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: