Сьогодні: Пт, 29-03-2024    12:19:47
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Июнь » 9 » 16:48:00 оновлено: 16:49:00

На Житомирщині розслідують розтрату 1,6 млн грн: «швидку» купили втричі дорожче її реальної ціни

09-06-2020, 16:49:00 759 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині розслідують розтрату 1,6 млн грн: «швидку» купили втричі дорожче її реальної ціни
У Житомирській області автомобіль швидкої медичної допомоги, придбаний через тендерні торги за 1,6 млн грн, виявився дешевшим майже утричі.

Як стало відомо "Журналу Житомира", у розтраті бюджетних коштів підозрюють селищного голову.
 

"Товариство (переможець тендерних торгів) зобов’язалося відповідно до визначеної у договорі специфікації поставити селищній раді автомобіль швидкої медичної допомоги, за що на його рахунок із місцевого бюджету було перераховано 1 млн 610 тис грн. Однак насправді, за попередньою змовою директора товариства та селищного голови, селищній раді поставлено автомобіль швидкої медичної допомоги, який не відповідає визначеній у договорі специфікації", – повідомили у прокуратурі Житомирської області.


Зазначається, що автомобіль також не відповідав тендерній документації, вимогам ДСТУ, а його реальна вартість – майже утричі менша.



9 червня селищному голові однієї із селищних рад Романівського району повідомлено вручено повідомлення про підозру у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, та службовому підробленні.

Крім того, підозри вручені ще двом фігурантам справи: директору підприємства, що перемогло на тендері та голові тендерного комітету селищної ради.

Досудове розслідування проводить Новоград-Волинський відділ поліції.

Тегі: тендер, житомирщина, швидка допомога
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: