Сьогодні: Пт, 19-04-2024    14:58:12
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Июнь » 16 » 11:03:10 оновлено: 11:07:10

На центральній вулиці Житомира два молодики пограбували пенсіонера, якому раптово стало зле

16-06-2020, 11:07:10 587 Коментарі 0 Читать на русском

На центральній вулиці Житомира два молодики пограбували пенсіонера, якому раптово стало зле
Особи нападників були оперативно встановлені, ними виявились рецидивісти, що вже були засуджені за майнові злочини.

16 червня судом за клопотанням слідчих та підтримки місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом молодикам, обгрунтовано підозрюваним у низці тяжких злочинів. Одним з останніх діянь чоловіків є пограбування пенсіонера у момент раптового погіршення його самопочуття, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Днями до поліції звернувся 70-річний житомирянин із заявою про злочин. Чоловік розповів, що на одній з центральних вулиць Житомира, близько 17:00, йому несподівано стало зле і він присів на лавку, намагаючись викликати «швидку допомогу». У цей момент до чоловіка підійшли двоє молодиків, які, скориставшись безпорадністю пенсіонера, забрали у нього з кишені близько тисячі гривень та з рук - мобільний телефон.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

- Особи кривдників нам вдалося досить швидко встановити завдяки проведеним оперативним заходам, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко. – Обоє неодноразово потрапляли у поле зору поліції і притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини.


Чоловіків, 1983 та 1990 років народження, поліцейські затримали, а 15 червня Богунський районний суд ухвалив рішення про тримання обох під вартою з правом внесення застави у розмірі 42 тисяч гривень. Нині слідчі підозрюють причетність молодиків до кількох грабежів в обласному центрі та 5-6 крадіжок з осель житомирян. Інформація наразі перевіряється.

Чоловікам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 6 років.

Тегі: Житомир, пенсіонери, пограбування, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: