Сьогодні: Чт, 28-03-2024    14:14:38
Житомир » Новини » Культура » 2020 » Июль » 18 » 11:38:01 оновлено: 11:59:01

У Житомирі встановили пам'ятник Марині Поплавській. ФОТО

18-07-2020, 11:59:01 50300 Коментарі 3 Читать на русском

У Житомирі встановили пам'ятник Марині Поплавській. ФОТО
У Житомирі, на Корбутівському цвинтарі, встановили пам'ятник Марині Поплавській, яка трагічно загинула у ДТП 2 роки тому. 

Про це сьогодні повідомила рідна сестра Марини Людмила Поплавська.

"Шановні житомиряни і прихильники таланту Маріанни (Марини) Поплавської, моєї славетної сестри, які живуть в Україні та за її межами. Дозвольте повідомити про те, що на Корбутівському цвинтарі нашою родиною вже встановлено пам'ятник моїй рідній Людині.

Майже два роки немає поруч з нами Маріанни (Марини) Францівни – турботливої сестри, чудової Жінки, найкращої подруги, прекрасного педагога, яскравої і незрівнянної актриси, яка привнесла в кожне серце, в кожну домівку частку світла, тепла, добра, миру і позитиву.

Хочу висловити подяку всім людям, які допомогли гідно вшанувати пам'ять Маріанни. Насамперед, хочу безмежно подякувати своїм близьким: чоловіку та дітям за їх любов і величезну підтримку. 

Щира подяка автору проекту Сауху Михайлу Григоровичу та його дружині Ірині Павлівні за співпрацю.

Щирі слова вдячності саме цім жінкам, які фінансово долучились до реалізації проекту: Руденко Валентині Степанівні, Куц Тетяні, Вікторії Горенштейн, пані Вікторії Лясковській-Щур, Генкал Світлані, Радомській Ользі Олексіївні, Станішевській Ользі, Клінчук Лілії, Фольверт Світлані, Галагузі Олені, Франчук Ганні. Хай всемогутній Господь дарує їм та їхнім рідним людям здоров'я, довгі роки життя. 

Велика подяка отцю Віктору Маковському за добрі слова, мудрі настанови, за душевні проповіді, які допомогли в скорботну годину. Особлива подяка пані Вікторії Лясковській-Щур – голові "Житомирської обласної спілки поляків в Україні" за моральну і духовну підтримку. Я також вдячна друзям Маріанни і моїм друзям за розуміння, за підтримку. Прошу Всевишнього про здоров'я, довгі і щасливі роки життя для них і їхніх родин.

Подяка співробітникам установи КП "Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування", які з відповідальністю поставилися до виконання своїх професійних обов'язків. 

Низький уклін всім прихильникам творчості Маріанни Поплавської за їх любов, відданість і добру пам'ять. Хай Господь береже Вас усіх і Ваших рідних людей!"


У Житомирі встановили пам'ятник Марині Поплавській
У Житомирі встановили пам'ятник Марині Поплавській
У Житомирі встановили пам'ятник Марині Поплавській
У Житомирі встановили пам'ятник Марині Поплавській

Тегі: Марина Поплавська, цвинтар, Корбутівка, памятник
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 3
innusialux
1 fb Инна Пятниковская (innusialux)   • 13:51:16, 18-07-2020 [Материал]

Для чого це тут писати? Мої батьки були високопрофесійними лікарями та дуже розумними людьми, які дійсно зробили багато цінного, реально врятували багато людей від смерті за скромну бюджетну зарплату. Цікаво, може їм встановлять меморіальні дошки, і ця ж багаточисельна громада разом з вдячними особами, які безкоштовно лікувались у моїх батьків, профінансують і встановлять їм пам'ятники?
richardwice0
3 fb Борис Фролов (richardwice0)   • 23:00:55, 19-07-2020 [Материал]

"Для чого це тут писати?" А в чем проблема?
richardwice0
2 fb Борис Фролов (richardwice0)   • 22:59:28, 19-07-2020 [Материал]

Респект Людмиле Поплавской, очень красивый памятник Марианне Францевне. Видно сколько любви вложено в то, чтобы достойно хранить память о великой Актрисе
avatar

Інші новини Житомир: