Сьогодні: Пт, 29-03-2024    08:56:40
Житомир » Новини » Суспільство » 2020 » Ноябрь » 13 » 08:36:29 оновлено: 08:51:29

Скандал на Житомирщині: мама звинувачує няню садочку у побитті дитини. ВІДЕО

13-11-2020, 08:51:29 1704 Коментарі 0 Читать на русском

Скандал на Житомирщині: мама звинувачує няню садочку у побитті дитини. ВІДЕО
У Житомирської області мати звинуватила няню дитсадка у побитті дитини. Але, замість діалогу з вихователями, отримала звинувачення і лайку на свою адресу.

Скандал стався у селі Веприн Вишевицької ОТГ, передає ТСН.

Про те, що дитину вдарили у дитсадку у соцмережі розповіла її мама Маша Ткачук і додала скріни переписки із завідувачкою закладу та вихователями у групі у Вайбері. 



Жінка попередила персонал закладу, що якщо подібна ситуація повториться, вона буде звертатися далі. Завідувачка своєю чергою звинуватила маму у тому, що та запізно почала розбиратися у ситуації, а вихователька групи відправила на адресу жінки лайливе повідомлення.



У Вишевицькій сільській раді факт побиття дитини заперечують, а повідомлення з образами, говорять, вихователька помилково відправила не у той чат.
 

"Факт побиття дитини не підтвердився. Стосовно поведінки вихователя, це образливе повідомлення надійшло в групу випадково, було відправлено помилково не тому адресату. Під час інциденту вихователь перебувала на сесії і наразі теж перебуває на сесії в навчальному закладі. Мама, не розібравшись в ситуації, сприйняла образу на свою адресу. За це вихователь попросила у мами пробачення. Ситуація з’ясована, конфлікт на цей момент вичерпано", - повідомила начальниця гуманітарно-соціального відділу Вишевицької сільської ради Людмила Гонтаренко.


Попри це, няні дитсадка оголосили догану.
 

Тегі: житомирщина, побиття, Скандал, дитсадок
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: