Сьогодні: Пт, 19-04-2024    00:23:30
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Декабрь » 17 » 12:37:57 оновлено: 12:57:57

У Житомирі чоловік не закрив двері і його квартиру обікрали закарпатські підлітки

17-12-2020, 12:57:57 1281 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі чоловік не закрив двері і його квартиру обікрали закарпатські підлітки
Правоохоронці 16 грудня затримали п'ятеро підлітків із Закарпаття, що обікрали квартиру в Житомирі. Наразі поліцейські їх перевіряють на причетність до інших крадіжок. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"До поліції зателефонувала жителька обласного центру із повідомленням про крадіжку грошей зі своєї квартири. За словами заявниці, її чоловік вийшов з під’їзду на вулицю на кілька хвилин, не замкнувши вхідні двері квартири. Коли повертався, на сходинковому майданчику побачив групу незнайомих підлітків, які швидко спускались сходами. У своїй квартирі господар виявив пропажу із сумки, що знаходилась у коридорі, гаманця із грошима і банківськими картками", – інформує поліція.


Чоловік зміг описати прикмети підозрілих молодиків. Оієнтування на їх розшук було передано всім нарядам правоохоронців. Уже за пів години патрульні поліцейські помітили і зупинили на одній з вулиць компанію з п’ятьох молодих людей, прикмети яких співпадали з указаними в орієнтуванні. 

Господар квартири упізнав у них тих, кого зустрів на сходинковому майданчику свого під’їзду, а в одного із парубків поліцейські виявили окремі викрадені речі.

Наразі відомо, що усі вони не місцеві, приїхали до Житомира із Закарпаття і мали на меті подорожувати далі. Також з’ясовано, що троє із доставлених неповнолітні: найменшому з них – 10 років, найстаршому – 15. 

"Дітей ми помістили у медичний заклад і встановлюємо їх батьків або інших відповідальних осіб. З двома іншими – раніше судимим 19-річним парубком і 18-річною дівчиною – продовжують працювати слідчі", – розповів т.в.о. начальника Житомирського ВП ГУНП Сергій Синявський.

Тегі: Житомир, підлітки, крадіжка, квартира
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: