Сьогодні: Сб, 20-04-2024    03:31:50
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Декабрь » 18 » 11:55:03 оновлено: 11:57:03

КОРД затримав озброєну банду грабіжників: вони «працювали» на території Житомирської області. ВІДЕО

18-12-2020, 11:57:03 966 Коментарі 0 Читать на русском

КОРД затримав озброєну банду грабіжників: вони «працювали» на території Житомирської області. ВІДЕО
У місті Буча Київської області правоохоронці затримали п'ятьох розбійників, які напали на підприємця і заволоділи понад 2 мільйонами гривень. До пограбування у Бучі вказана банда вчиняла розбійні напади на території Житомирської області. 

За інформацією поліції, події розгорталися ввечері на одній із вулиць міста. Нападники, застосовуючи погрози та фізичну силу, відібрали у чоловіка сумку з грішми у момент, коли той переносив її з машини до приміщення.

Нападники відразу сіли в автомобіль та намагались утекти, однак їх затримали бійці КОРДу.


 

"Четверо нападників були затримані безпосередньо на місці події, п’ятого спільника, який намагався утекти, поліцейські переслідували та теж затримали. Вони жителі Київщини, лише один – найстарший, 50-річний житомирянин. Вік інших від 31 до 48 років. Усі раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності", - розповів начальлник ГУНП Житомирськорї області Юрій Олійник і додав, що саме житомирянин був організатором нападів.


Підозрюваних затримали та доставили до ГУНП Житомирщини. 

"Тривають подальші слідчі дії у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. ч. 3, ч.4 ст. 187 (Розбій), ч.1 ст.14 (Готування до злочину) Кримінального кодексу України. За місцями проживання підозрюваних проводяться невідкладні слідчі дії", – додали у поліції.
 

Тегі: затримання, грабіжники, поліція, банда
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: