Сьогодні: Пт, 29-03-2024    00:39:49
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Январь » 6 » 08:28:59 оновлено: 08:50:59

В Житомирі молода пара звинувачує лікарів у смерті немовля: тримали в приймальному і підробили документи. ВІДЕО

06-01-2021, 08:50:59 21359 Коментарі 0 Читать на русском

В Житомирі молода пара звинувачує лікарів у смерті немовля: тримали в приймальному і підробили документи. ВІДЕО
У Житомирі молода пара звинувачує лікарів обласного перинатального центру у смерті їхнього первістка. Новонароджений задихнувся після того, як у жінки почалися передчасні пологи. А лікарі, за словами батьків, протримали породіллю в приймальному більше години.

Для 22-річної Людмили та 32-річного Віталія малюк повинен був стати первістком. Вагітність була бажана, і для сина вони купили багато речей, йдеться в сюжеті ТСН.

Вагітність протікала гладко, але на 35 тижні вагітності у неї заболів живіт, а потім почалася кровотеча. Людмилу забрала "швидка" і її близько години протримали в приймальному відділенні, потім повезли в пологове, де знову вирішували, що робити.

Врешті-решт породіллі зробили кесарів розтин. Малюк був живий, але за кілька годин помер - йому діагностували гіпоксію мозку. У Людмили було відшарування плаценти, але лікарі несвоєчасно надали їй допомогу.

Лікарі кажуть, що все було зроблено вчасно і показують записи з хронологією надходження жінки і операцією. Але батьки загиблої дитини стверджують, що час в документах - підроблено.

Із заявою на недбальство медиків подружжя звернулося до поліції. Якщо провину медиків доведуть, їм загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Батьки, які втратили сина готові боротися до кінця, бо хочуть аби така трагедія з передчасними пологами ні з ким не повторилася.
 

Тегі: перинатальний центр, немовля, роди, смерть, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: