Сьогодні: Чт, 28-03-2024    13:09:47
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Январь » 14 » 13:58:41 оновлено: 14:08:26

Житомиряни під виглядом відомих брендів продавали підроблений алкоголь. ФОТО

14-01-2021, 14:08:26 2382 Коментарі 0 Читать на русском

Житомиряни під виглядом відомих брендів продавали підроблений алкоголь. ФОТО
У Житомирі податкова міліція ліквідували два підпільних цехи, в яких виробляли фальсифікований алкоголь. Потім спиртне під виглядом відомих брендів продавали через інтернет. Про це "ЖЖ" повідомила пресслужба ДФС у Житомирській області.
 

"Виявлено та нейтралізовано два підпільних цехи по виробництву фальсифікованого алкоголю. Цехи розташовувались на території м. Житомир, в приватних приміщеннях. Функціонувало "виробництво" в основному у нічний час. Організували незаконне виробництво група осіб, мешканців обласного центру", – йдеться у повідомленні.


В ході проведення санкціонованих судом обшуків податківці вилучили обладнання для підпільного виробництва, пластикові ємності, тару, спиртометри, насоси, пластикові шланги, а також готову продукцію на орієнтовну суму 700 тис. грн.

За інформацією ДФС, фальсифікат маркувався під торговими знаками відомих у світі виробників, а саме: "Metaxa", "Jagermeister", "Bacardi", "Courvoisier" та інших.

"Реалізація підробного алкоголю здійснювалася через низку посередників, а також в мережі інтернет. Нині вирішується питання про накладення арешту на вилучені товаро-матеріальні цінності", – додали податківці.









Фото: ДФС

Тегі: фальсифікат, алкоголь, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: