Сьогодні: Чт, 28-03-2024    11:45:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Январь » 21 » 10:39:54 оновлено: 10:52:16

Побиття хлопців в Малині: керівника місцевої поліції усунули з посади

21-01-2021, 10:52:16 1183 Коментарі 0 Читать на русском

Побиття хлопців в Малині: керівника місцевої поліції усунули з посади
21 січня ГУ Нацполіції Житомирщини повідомило, що керівник Малинського відділення усунутий з посади. Також від виконання службових обов’язків усунули поліцейських групи реагування.

Такі рішення були прийняті у результаті проведення перевірки повідомлення про ймовірне побиття поліцейськими хлопців.
 

"20 січня за повідомленням у соцмережі про ймовірні неправомірні дії поліцейських  неподалік с. Маклаївки у Малинському районі було призначено службову перевірку. На цей час у діях поліцейських Малинського відділення встановлено низку порушень. Відтак 21 січня відповідним наказом начальника ГУНП керівник підрозділу усунутий із посади, працівники групи реагування відсторонені від виконання службових обов’язків до завершення перевірки та прийняття кінцевого рішення", – інформує ГУНП.


Працівники інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення поліції продовжують перевірку. За її результатами прийматиметься рішення щодо подальшого проходження служби працівниками, притягнення керівників до дисциплінарної відповідальності, а також усі матеріали будуть скеровані до Державного бюро розслідувань.

Водночас Головне управління Нацполіції в області висловило вибачення юнакам та їх родинам за дії співробітників. 

"Позиція керівництва главку принципова – об’єктивно розібратись у ситуації та притягнути винних до відповідальності згідно із законом", – додали у поліції.
 

Передісторія


Перший секретар Посольства України у Великій Британії Денис Сєнік заявив, що його 18-річного племінника побили у Малині поліцейські, щоб він зізнався у злочині.

20 січня на сайті ГУ Нацполіції Житомирської області з'явилось повідомлення про службову перевірку за фактом імовірної причетності правоохоронців до неправомірних дій.

Тегі: житомирщина, Малин, поліція, побиття
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: