Сьогодні: Пт, 29-03-2024    13:47:57
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Май » 20 » 14:41:03

У Житомирі біля суду чоловік побив поліцейського: 3 місяці тому він кидався з ножем на перехожих

20-05-2021, 14:41:03 3883 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі біля суду чоловік побив поліцейського: 3 місяці тому він кидався з ножем на перехожих
У Житомирі під час супроводу до суду чоловік напав на слідчого поліції та вдарив його головою. Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції, нападником виявився чоловік, який в лютому кидався з ножем на житомирян.
 

"Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. А 19 травня судом мало розглядатись клопотання поліції щодо проведення підозрюваному примусової стаціонарної судово-психіатричної експертизи. В якийсь момент чоловік став поводитись неадекватно та завдав удар головою слідчому, який знаходився поруч", – розповідають правоохоронці.


У результаті 27-річний поліцейський отримав травму обличчя.

Поліцейські затримали чоловіка та розпочали ще одне досудове розслідування за статтею про насильство щодо працівника правоохоронного органу.

"Нині розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Законодавством умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається обмеженням або позбавленням волі на строк до 5 років", – додають в поліції.

Нагадаємо, в Житомирі 18-річний хлопець, якого правоохоронці доставили райвідділ поліції, влаштував бійку з патрульним.

Тегі: поліція, напад, суд, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: