Сьогодні: Пт, 19-04-2024    20:45:09
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Июнь » 4 » 07:37:37 оновлено: 07:37:35

На Житомирщині чоловік не зміг зняти гроші в банкоматі, їх забрала жінка з черги

04-06-2021, 07:37:35 336 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині чоловік не зміг зняти гроші в банкоматі, їх забрала жінка з черги
У Бердичеві місцевий житель через затримку видачі коштів у банкоматі, не забрав замовлену суму. Натомість цим скористалась жінка, котра стояла поряд. Про інцидент "Журналу Житомира" розповіли в поліції Житомирської області.
 

"На початку травня до Бердичівського районного відділу поліції звернувся 62-річний чоловік. Заявник просив про допомогу у встановленні обставин щодо списання коштів з його банківської картки. Він розповів, що біля одного із місцевих банкоматів намагався зняти гроші, але з певних причин не зміг цього зробити. При цьому на мобільний надійшло смс-повідомлення про списання 8 тисяч гривень, а банкомат їх так і не видав", – пояснюють правоохоронці.


Поліцейські перевірили записи камер відеоспостереження і встановили, що гроші з банкомату забрала жінка – 36-річна місцева жителька.

Жінка зізналася та розповіла, що чоловік, який перед нею в черзі знімав гроші з банкомата відійшов убік, а в цей час купюроприймач видав суму грошей, яку вона мовчки поклала до свого гаманця і поспішила піти з місця події.

Бердичівлянці оголошено про підозру за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Такі протиправні дії караються штрафом, або громадськими роботами, або виправними роботами, або арештом, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Тегі: поліція, банкомат, Бердичів, крадіжка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: