Сьогодні: Сб, 20-04-2024    10:19:04
Житомир » Новини » Армія » 2021 » Июнь » 4 » 09:57:10 оновлено: 09:57:19

Житомирські десантники представляють Україну на міжнародних навчаннях Saber Guardian. ФОТО

04-06-2021, 09:57:19 590 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирські десантники представляють Україну на міжнародних навчаннях Saber Guardian. ФОТО
Житомирські десантники представляють Україну під час багатонаціонального навчання "Saber Guardian-2021", що днями розпочалися в Угорщині. Про це повідомило Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У багатонаціональному навчанні, яке в цьому році проходить неподалік угорського міста Варпалота, беруть участь військовослужбовці зі Збройних Сил США, Угорщини, Чехії, Словаччини, Республіки Польщі та України. 
 

"Україну представляє ротна тактична група 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України Тараса Сенюка 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України (95 окрема десантно-штурмова бригада  Збройнi Сили України) з міста Житомир. Доцільність та важливість участі в заході визначається необхідністю підтримання і розвитку військового співробітництва зі збройними силами держав-членів НАТО, підвищення знань та навичок, набуття взаємо сумісності з партнерами", – інформує Командування ДШВ.


За сценарієм цьогорічного навчання, українські десантники діятимуть у складі основних сил "BLUEFOR". Спільно з іноземними колегами будуть відпрацьовані різні навчально-бойові завдання.

Також учасники багатонаціонального навчання будуть обмінюватися між собою набутим бойовим досвідом.


















 

Фото: ДШВ

Тегі: Житомир, навчання, Десантники, 95-та бригада, ДШВ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: