Сьогодні: Сб, 20-04-2024    02:36:25
Житомир » Новини » Спорт » 2021 » Август » 11 » 11:27:31

Квіти та овації: в аеропорту зустріли призерку Олімпіади Анастасію Четверікову. ФОТО

11-08-2021, 11:27:31 527 Коментарі 0 Читать на русском

Квіти та овації: в аеропорту зустріли призерку Олімпіади Анастасію Четверікову. ФОТО
10 серпня до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» з Токіо прилетіла призерка Олімпійських ігор-2020 Анастасія Четверікова. Її з квітами зустрічали родичі, діти, голова Житомирської ОДА, обласної ради та представники Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА.
 

«У цих Олімпійських іграх 2020 Україна виборола 19 медалей, одна з яких – срібло Анастасії Четверікової з Житомирщини, яка разом з Людмилою Лузан у спринті на 500 метрів серед жінок на каное-двійці виборола для України надзвичайно важливу медаль. Дякую тобі, Анастасіє, за твою шалену силу, витримку та наполегливість під час змагань», – привітав призерку Віталій Бунечко, голова ОДА.


Голова Житомирської облдержадміністрації зазначив, що разом з депутатами Житомирської обласної ради та Житомирської міської ради Житомирська ОДА долучиться до ініціативи Президента України щодо придбання для олімпійської медалістки Анастасії Четверікової квартири.
 

«Вже у четвер олімпійська призерка завітає у Житомир, де ми зможемо детальніше обговорити придбання квартири для Анастасії», – зазначив Віталій Бунечко.


У літніх Олімпійських іграх-2020, які відбувалися у Токіо,  Україна завоювала на змаганнях 19 медалей: одне «золото», 6 срібних і 12 бронзових. За загальною кількістю медалей Україна посіла 16 місце в рейтингу, а за кількістю золотих – 44.

Анастасія Андріївна Четверікова – українська спортсменка, веслувальниця-каноїстка, срібна призерка Олімпійських ігор 2020 року, бронзова призерка чемпіонату світу, чемпіонка Європи. В передостанній день Олімпіади 2020 відбувся фінальний заплив каное-двійок серед жінок на дистанції 500 метрів, у якому спортсменка з Житомирщини Анастасія Четверікова у парі з Людмилою Лузан посіли 2 місце.







Фото: Житомирська ОДА

Тегі: олімпіада, Четверікова, медаль
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: