Сьогодні: Чт, 28-03-2024    17:26:08
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Август » 30 » 14:17:49

У фурі з Білорусі житомирські прикордонники знайшли сховок з контрабандними сигаретами. ФОТО

30-08-2021, 14:17:49 489 Коментарі 0 Читать на русском

У фурі з Білорусі житомирські прикордонники знайшли сховок з контрабандними сигаретами. ФОТО
29 серпня на півночі області в пункт пропуску "Виступовичі" приїхала вантажівки Renault білоруської реєстрації. Під час огляду прикордонники виявили в напівпричепі велику партію контрабандних сигарет. Про це інформує Держприкордонслужба.
 

"Завчасну інформацію щодо перевезення контрабанди через кордон здобули оперативні співробітники Держприкордонслужби. Тому, коли в пункт пропуску "Виступовичі" на в'їзд в Україну прибула очікувана вантажівка "Рено" білоруської реєстрації, правоохоронці негайно розпочали поглиблений огляд авто. Під час заходів з перевірки наряд спільно з оперативниками та представниками ДМС у причепі автомобіля серед вантажу дошок виявили приховані тютюнові вироби білоруського виробництва", – йдеться у повідомленні.


Загалом з вантажівки дістали 98,5 тис. пачок цигарок виробництва Білорусі. Також у водія-контрабандиста вилучено вантажівку з напівпричепом, за допомогою якої він перевозив цигарки, та вантаж дошок, між якими тютюнові вироби були сховані. 

Загальна сума оцінки вилученого майна складає 2,402 млн гривень.

"На громадянина Білорусі митники склали протокол за порушення ст. 483 Митного кодексу України рішення по якому прийматиме суд. Санкція статті за дане протиправне діяння передбачає накладання штрафу у розмірі 100% вартості товару", – додають прикордонники.







Фото: ДПСУ

Тегі: кордон, контрабанда, сигарети
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: