Сьогодні: Пт, 29-03-2024    12:31:49
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Сентябрь » 24 » 11:35:05 оновлено: 11:35:03

СБУ в Житомирі нейтралізувала «терористів», що захопили нафтосховище. ФОТО

24-09-2021, 11:35:03 426 Коментарі 0 Читать на русском

СБУ в Житомирі нейтралізувала «терористів», що захопили нафтосховище. ФОТО
СБУ провела у Житомирі термінові тактико-спеціальні навчання на об’єкті підвищеної небезпеки. Тренування відбулися на нафтосховищі, держпідприємстві «Комбінат «Рекорд» у максимально наближених до реальних умовах.
 

«За легендою відпрацювань, група умовних терористів захопила одне із приміщень держпідприємства, забарикадувавшись у ньому разом із заручниками. Зловмисники висунули до керівництва області низку вимог як політичного, так і економічного характеру. За задумом «терористів», під їх тиском представники топполітикуму країни мали прийняти низку політичних рішень під час спеціально організованого прямого ефіру. Серед економічних вимог ‒ військовий гелікоптер та пів мільйона доларів США готівкою», ‒ повідомляє пресцентр СБ України в Житомирській області.


Для безпеки «заручників» правоохоронці вели активні переговори зі зловмисниками. Проте, «противник» не йшов на результативний контакт і проявляв «агресію». Тому було прийнято рішення про його нейтралізацію.

У результаті успішно проведеної спецоперації правоохоронці знешкодили «терористів» і звільнили «заручників».

У тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної гвардії, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники органів влади і місцевого самоврядування.

«Після завершення заходів організатори проаналізували рівень виконання поставлених завдань і визначили напрямки подальшого вдосконалення порядку дій для запобігання і нейтралізації загроз державній безпеці України», ‒ додали в СБУ.























Фото: СБУ

Тегі: Житомир, навчання, СБУ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: