Сьогодні: Ср, 24-04-2024    21:54:12
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Сентябрь » 30 » 09:54:49

У Житомирі відбулися масштабні навчання резервістів територіальної оборони. ФОТО

30-09-2021, 09:54:49 605 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі відбулися масштабні навчання резервістів територіальної оборони. ФОТО
У Житомирі резервісти батальйону територіальної оборони 10 днів відпрацювали комплекс дій з охорони та оборони важливих державних об'єктів.

Головна мета навчань – підготувати резерв людей, які у випадку виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій будуть охороняти та обороняти Житомирщину, інформує "Суспільне".

29 вересня резервісти на практиці відбивали напад диверсійно-розвідувальної групи супротивника на будівлю Житомирської районної державної адміністрації.


 

"Хочу відзначити мотиваційний чинник людей, яких призвали на збори, – розповідає Житомирський військовий комісар Олександр Варивода. – Ми бачимо їхнє бажання вчитися. Їх не потрібно змушувати це робити, навпаки, вони ставлять нам багато питань і зацікавлені у практичному відпрацюванні своїх дій".


Житомирянин Дмитро Черняхівський розповів, що коли йому випала нагода пройти такі навчання, то він одразу погодився. Каже, що це може стати в нагоді у житті.


 

"Тепер ти хоч щось вже знаєш, – каже резервіст Дмитро Черняхівський. – Раптом щось, то ти вже не розгубишся і не злякаєшся, а знатимеш, як діяти".


Такі навчання проходять раз на рік. Участь у них цього року взяли 220 резервістів з Житомира та Житомирського району.





Фото: Суспільне

Тегі: навчання, Житомир, територіальна оборона
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: