Сьогодні: Чт, 28-03-2024    15:26:55
Житомир » Новини » Армія » 2021 » Ноябрь » 22 » 09:19:39

Під Житомиром масштабними навчанням відзначили День Десантно-штурмових військ: фоторепортаж

22-11-2021, 09:19:39 445 Коментарі 0 Читать на русском

Під Житомиром масштабними навчанням відзначили День Десантно-штурмових військ: фоторепортаж
21 листопада на загальновійськовому полігоні поблизу Житомира відбувся заключний етап тактичного навчання з бойовою стрільбою та десантуванням підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

"На єдиному тактичному фоні, були відпрацьовані масштабні практичні дії підрозділів Десантно-штурмових військ, винищувальної та військово-транспортної авіації Повітряних Сил, а також армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України", - інформує Командування ДШВ.

Під час одного з етапів практичних дій, відбулося десантування з літаків Іл-76 декількох одиниць бойових машин десанту БМД-2 та тактичного повітряного десанту. Також відбулося десантування вантажів з гранично малих висот з літаків Ан-26, та десантування вантажу з висоти кілька тисяч метрів за допомогою сучасних засобів точного десантування.

Також, в ході тактичного навчання були відпрацьовані доставка мінометних підрозділів вертольотами армійської авіації, евакуація поранених та пошкодженої техніки з поля бою.

Слід відзначити, що фінальний етап тактичного навчання відбувся саме 21 листопада, в День Десантно-штурмових військ ЗС України. Символічним стало те, що спостерігали за практичними діями підрозділів українського десанту – військовослужбовці строкової військової служби, які лише вчора складали Військову присягу на вірність українському народові.

Після завершення етапу, відбулося урочисте шикування особового складу та бойової техніки. Військовослужбовцям вручили іменну вогнепальну зброю, відомчі відзнаки, ціні подарунки.

Після цього, молоді строковики перед досвідченими і загартованими в боях воїнами склали Клятву десантника та вдягнули так довгоочікувані марунові берети.













































Фото: ДШВ ЗСУ

Тегі: навчання, ДШВ, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: