Сьогодні: Пт, 19-04-2024    20:26:59
Житомир » Новини » Події » 2021 » Декабрь » 6 » 08:48:10

В ДТП під Житомиром загинули двоє дітей та їх батько. ФОТО

06-12-2021, 08:48:10 2944 Коментарі 0 Читать на русском

В ДТП під Житомиром загинули двоє дітей та їх батько. ФОТО
Жахлива аварія під Житомиром, пожежа в приватному будинку та чергове "замінування" – добірка подій, які сталися на Житомирщині з 3 по 6 грудня.

Дайджест новин на "Журналі Житомира" публікується в перший робочий день тижня.
 

Смертельна аварія під Житомиром


5 грудня на трасі Київ – Чоп, на житомирській об'їзній, Daewoo Lanos зіткнувся з вантажівкою DAF. Внаслідок сильного удару легковий автомобіль буквально зім'яло, а троє пасажирів, включаючи дітей 11 та 5 років, загинули на місці.

За словами керівника Департаменту Патрульної поліції патрульного, водійка Daewoo Lanos виїхала на зустрічну смугу, не переконавшись у безпеці маневру на швидкісній трасі. До того ж автомобіль рухався по слизькій від перших заморозків дорозі на літній гумі.
 

"У водія та її пасажирів не були пристебнуті ремені безпеки, в машині не було дитячих крісел. Навіть за умови дотримання всіх правил подібні ДТП "лоб у лоб" призводять до загибелі, але за їхньої відсутності – шанси мізерні", – зазначив Білошицький.


В результаті лобового зіткнення з вантажівкою чоловік та хлопчики 2010 та 2016 років народження загинули на місці. Мати, яка була за кермом Daewoo, перебуває в лікарні з важкими травами.





Фото: патрульна поліція
 

Врятований будинок


Ввечері 4 грудня до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на двох господарів у с. Скоморохи Житомирського району.

По прибуттю вогнеборців на місце події з'ясувалося, що дах будинку був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза поширення полум’я на дві приватні оселі та на господарчу будівлю. 

Пожежу вдалося локалізувати. Тривалий час рятувальникам знадобився для розбирання зруйнованих полум'ям конструкцій та проливання їх водою. Вогонь знищив покрівлю будинку, 5 кв. м перекриття та пошкодив дві кімнати. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється фахівцями.



Фото: ДСНС
 

Замінування ТЦ


Ввечері 3 грудня поліцейські отримали повідомлення загрозу безпеці людей у торгівельних центрах, що по вулиці Київській та поблизу Житнього ринку.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативних груп, патрульні, кінологи зі службовими собаками та представники інших відповідних структур.

Фахівці вибухотехнічної служби після евакуації відвідувачів обстежили приміщення і не виявили жодних вибухових предметів або речовин, які могли б становити небезпеку.



Фото: поліція

Тегі: Дайджест, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: