Сьогодні: Пт, 29-03-2024    12:55:11
Житомир » Новини » Спорт » 2021 » Декабрь » 13 » 19:23:07

Керівництво ФК "Полісся" провело зустріч з футбольними агентами, які представляють інтереси футболістів

13-12-2021, 19:23:07 278 Коментарі 0 Читать на русском

Керівництво ФК
11 грудня керівництво футбольного клубу “Полісся” провело зустріч з футбольними агентами, які представляють інтереси футболістів із різних куточків України.
 
Такою ініціативою клуб демонструє свою відкритість та бажання до співпраці із талановитими футболістами.
 
“Світом, на сьогодні, керують інновації і ми, можливо, зробили дещо нестандартний крок. Але цією зустріччю ми хотіли б завершити будь-які спекуляції щодо клубу. Цією зустріччю ми твердо засвідчуємо, що ми відкритий клуб, що ми відкриті для всього футбольного світу. В тому числі і до футбольних посередників або футбольних агентів, без яких, як ми прекрасно розуміємо, не може існувати сучасний клуб, який ставить перед собою високі задачі. Ми на цій зустрічі в першу чергу засвідчили їм свою повагу і ми дали їм чітко зрозуміти, що ми налаштовані на довготривалі відносини, хочу наголосити - на взаємовигідні відносини. І ми чекаємо від них тільки одного - якісних гравців. В зимове міжсезоння з різних причин команду покинуло сім гравців. І відповідно у нас на сьогодні відкрито сім позицій, які потрібно заповнювати. Зрозуміло, що більш якісними гравцями, тому що клуб перед собою, в особі президента Геннадія Владиславовича Буткевича, ставить високі амбітні задачі, про які не один раз вже говорили: в цьому сезоні це призове третє місце, в подальших сезонах - це участь в єврокубках. Ми будемо йти до цього шляху поступово, крок за кроком”, - розповів деталі зустрічі директор ФК “Полісся” Володимир Загурський.
 
Директор клубу “Полісся” також наголосив: керівництво клубу має довгострокові плани розвитку футболу у Житомирі.
 
“Ми так само пояснили футбольным агентам, що ми не просто будуємо команду, бо клуб - це не тільки команда. Також йде робота і щодо налагодження широко розгалуженої інфраструктури. На сьогодні в Житомирі є доволі непогана дитячо-юнацька школа, сучасний стадіон “Спартак”, реконструйований два роки тому. На сьогодні вже йде мова про школу інтернатного типу, де матимуть можливість вчитись, тренуватись та проживати діти з усієї Житомирської області”, - сказав Володимир Загурський.
 
Найбільшим пріоритетом для клубу є футболісти родом з Житомирської області. Водночас, клуб готовий розглядати і інші пропозиції футбольних функціонерів.
 
“Безумовно, ще одним стрижнем, на який ми звернули увагу - ми в першу чергу будемо звертати увагу на пропозиції по гравцям з Житомирської області. Тому що в нас є ідея та необхідність збільшувати присутність житомирських футболістів, бо “Полісся” це все ж таки житомирська команда. І ми бачимо це по тенденції, яку демонструють нам ті хлопці-житомиряни, які зараз в команді, а це і Андрій Сахневич, і Андрій Власюк, і Максим Андрущенко, то на цих людей ходять і щиро вболівають люди. Але ми не виключаємо і всіх інших. Ми в першу чергу будемо брати якісних гравців. Якщо співпадає так, що гравець буде житомирський та ще й буде сильніший за тих, які були, то ми йому надамо пріоритет”, - сказав Володимир Загурський.
 
Дана зустріч є одним із перших кроків, які готовий робити ФК “Полісся” для поглиблення співпраці з різними футболістами. І подібна зустріч - безпрецедентний крок з боку керівництва ФК “Полісся”, переконаний тренер-селекціонер Сергій Мізін, який приєднався до “Полісся” у зимове міжсезоння.
 
“Я давно у футболі і за все своє життя у різних якостях - і футболіста, і функціонера - я вперше зустрівся з таким. Бесіда була дуже плідна і полягала вона в тому, що це футбольні агенти, які працюють по всій Україні. Зустрілись для того, щоб обговорити майбутнє команди “Полісся”. Я скажу, що з нашого боку зустріч була відкритою і ми раді всіх бачити. Це, мабуть, перша така зустріч за всю історію футбольної України. Ми відкриті для всіх футбольних людей, для усіх футбольних агентів. Ми повинні і будемо розглядати усі пропозиції щодо футболістів. Ніякої закритості немає і ми тільки раді робити усе, щоб наші футбольні таланти радували усіх своєю грою”, - розповів тренер-селекціонер ФК “Полісся” Сергій Мізін.
 

Тегі: футбол, ФК Полісся
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: