Сьогодні: Пт, 29-03-2024    14:48:19
Житомир » Новини » Події » 2022 » Январь » 5 » 11:18:31

П'яний водій влаштував ДТП на Житомирщині: дитина та двоє дорослих у лікарні

05-01-2022, 11:18:31 1845 Коментарі 0 Читать на русском

П'яний водій влаштував ДТП на Житомирщині: дитина та двоє дорослих у лікарні
На Житомирщині унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів травми отримали троє людей, серед них - 7-річна дитина. Один з водіїв перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомили в поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 4 січня близько 17:20 на 40 км автодороги Бердичів-Іллінці. 
 

"Попередньо, водій автомобіля Skoda, 44-річний житель Вчорайшенської громади, рухаючись автошляхом між селами Вчорайше та Малі Низгірці, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Renault Duster під керуванням 55-річного жителя Київської області", - інформує поліція.


 У результаті зіткнення Renault з'їхав у кювет та перекинувся. Водій та двоє пасажирів (56-річна жителька Київщини та 7-річна жителька м. Хмельницького) отримали травми і були госпіталізовані до лікарні в смт Ружин.

Правоохоронці з'ясували, що винуватець аварії, водій автомобіля Skoda, перебував за кермом в стані  алкогольного сп'яніння.
 

"Під час обстеження було засвідчено стан алкогольного сп’яніння водія Skoda (1,38 проміле). Поліцейські затримали чоловіка", - додали в поліції.


За чинним законодавством водію може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років. 

Тегі: житомирщина, ДТП
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: