Сьогодні: Пт, 29-03-2024    17:46:38
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Январь » 5 » 11:41:59

Надгробки на кладовищі під Житомиром розтрощив 19-річний хлопець

05-01-2022, 11:41:59 1200 Коментарі 0 Читать на русском

Надгробки на кладовищі під Житомиром розтрощив 19-річний хлопець
Поліція розшукала вандала, який пошкодив майже півтора десятка пам'ятників на сільському кладовищі. За інформацією ГУНП у Житомирській області, ним виявився 19-річний житель Станишівської громади.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 1 січня на кладовищі у с. Слободі-Селець виявили пошкодження 14 гранітних надгробків. На місці події працювала поліція.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії і з'ясували, що до вандалізму причетний 19-річний місцевий житель. Хлопець свою провину визнав. 

За словами рідних, він має вади психічного здоров'я.
 

"Хлопець живе неподалік цвинтаря разом із батьками. За зібраними свідченнями, він часто ходить на кладовище по солодощі. За словами рідних, парубок має вади психічного здоров’я. У рамках подальшого розслідування кримінального провадження буде призначено судово-психіатричну експертизу, за результатами якої і вирішуватиметься питання про відповідальність", - прокоментував заступник начальника відділу поліції №1 Житомирського РУП Володимир Колядич.


За чинним законодавством подібні протиправні діяння караються штрафом, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

Тегі: поліція, кладовище, вандал
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: