Сьогодні: Чт, 28-03-2024    15:00:41
Житомир » Новини » Події » 2022 » Январь » 11 » 13:51:05 оновлено: 13:51:49

У Житомирській області на пожежі загинув 55-річний чоловік, його сина вдалося врятувати

11-01-2022, 13:51:49 301 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області на пожежі загинув 55-річний чоловік, його сина вдалося врятувати
У Житомирській області під час пожежі в приватному житловому будинку загинув 55-річний чоловік. Його сина, котрий також знаходився в оселі, вдалося врятувати. Інцидент стався ввечері 10 січня в с. Мамрин Коростишівської територіальної громади.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в Управлінні Державної служби України з НС у Житомирській області.
 

"Осередок загоряння знаходиться в одній із кімнат на другому мансардному поверсі оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку. Полум’я вже встигло поширитись на дерев’яну обрешітку та шиферну покрівлю. Існувала загроза подальшого поширення вогню по іншим приміщенням обох поверхів", - кажуть рятувальники.


Фото: ДСНС


Менш ніж за пів години пожежу локалізували та ліквідували. Під час гасіння на підлозі кімнати, де виникло займання, вогнеборці виявили тіло 55-річного чоловіка без ознак життя. У цьому ж приміщенні знаходився і його 35-річний син. 

Чоловік був в свідомості, але самостійно вийти не міг. Рятувальники негайно винесли його на свіже повітря. Після огляду медиків чоловік від госпіталізації відмовився.

Вогонь знищив шиферну покрівлю по всій площі будинку та частково другий поверх. Остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Тегі: житомирщина, пожежа
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: