Сьогодні: Пт, 29-03-2024    09:37:10
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Январь » 12 » 13:57:12

У Житомирі припаркований посеред вулиці BMW призупинив реконструкцію трубопроводу

12-01-2022, 13:57:12 1486 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі припаркований посеред вулиці BMW призупинив реконструкцію трубопроводу
Водоканал разом з підрядною компанією проводить реконструкцію північного магістрального трубопроводу Житомира. Він забезпечує водою центр та 54% домоволодінь усього міста.

Днями на будівельному майданчику на вулиці Каховській роботи призупинились. Причиною стала припаркована посеред вулиці автівка. Про це повідомили на сторінці комунального підприємства "Житомирводоканал" в соцмережі.

Зазначається, що робітники попросили водійку перепаркувати машину, однак у відповідь почули нецензурну лайку.
 

"10 січня на будівельному майданчику, що на вулиці Каховській, під час розвантаження склопластикових труб мешканка одного з будинків своєю автівкою заблокувала дорогу, чим унеможливила подальше проведення робіт. На ввічливе прохання до власниці транспортного засобу прибрати авто робітники “КСМ-ГРУП” у відповідь почули нецензурну лайку. На попередження про те, що в разі подальшого блокування дороги, підрядна організація буде змушена звернутись до правоохоронних органів, жодної реакції не було", – йдеться у повідомленні водоканалу.


Фото: водоканал


Для розв’язання суперечки на місце події викликали поліцію. 

"В результаті, через те, що одна людина не захотіла почути інших і з розумінням поставитись до необхідності проведення робіт, робочий день бригади “КСМ-ГРУП” з 8 чоловік завершився на 3 години пізніше. Турецька фура, яка привезла труби, не змогла вчасно потрапити на наступне завантаження", – наголосили в КП.

Вартість реконструкції 2,5 км північного магістрального трубопроводу – 41 млн 786 тис. грн. Реконструкція відбувається за технологією санації, тобто методом  прокладання труби в трубу. 

Тегі: водоканал, трубопровід, реконструкція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: