Сьогодні: Пт, 29-03-2024    07:54:17
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Январь » 18 » 17:49:03

У Житомирській області п'яний чоловік на викраденій машині застряг посеред поля. ФОТО

18-01-2022, 17:49:03 1392 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області п'яний чоловік на викраденій машині застряг посеред поля. ФОТО
У Житомирській області п'яний чоловік викрав в односельчанки автомобіль, поїхав на ньому в особистих справах і застряг посеред поля. Події розгортались у Ружинській громаді 17 січня. Про це повідомили в поліції Житомирської області.
 

"51-річна жителька с. Мусіївки Ружинської громади повідомила про викрадення автомобіля марки Daewoo Sens, що був припаркований біля її подвір'я. Працівники групи реагування Ружинського відділення для перевірки повідомлення виїхали до села та вже по дорозі до населеного пункту, у полі, виявили розшукуваний автомобіль. За кермом транспортного засобу знаходився 59-річний односельчанин заявниці", - йдеться у повідомленні.


За інформацією поліцейських, чоловік мав явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження медичного огляду відмовився та чітко пояснити свої дії не зміг.
 

Фото: поліція


Патрульні оформили адміністративні матеріали одразу за двома статтями: ч. 1 ст. 126 та ч. 1 ст. 130 КУпАП. А слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом крадіжки.

За чинним законодавством чоловікові загрожує обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Тегі: крадіжка авто, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: