Сьогодні: Чт, 28-03-2024    21:02:04
Житомир » Новини » Події » 2022 » Январь » 19 » 17:20:05

У Житомирі поліцейський спецназ затримав чоловіка, який хотів отруїти вагітну дружину. ВІДЕО

19-01-2022, 17:20:05 731 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі поліцейський спецназ затримав чоловіка, який хотів отруїти вагітну дружину. ВІДЕО
У Житомирі поблизу залізничного вокзалу спецпризначенці КОРДу затримали 41-річного жителя Коростеня. Як повідомили в поліції, чоловік планував отруїти свою вагітну дружину.
 

"Задум коростенця вчинити тяжке кримінальне діяння поліцейські викрили під час перевірки наявної у них інформації. У ході документування дій чоловіка, яке тривало трохи більше тижня, оперативники поліції зібрали достатньо свідчень і відомостей для підтвердження підготовки до вбивства. Так, вдалося з’ясувати, що дружина коростенця перебуває у вагітному стані, однак через особисті неприязні стосунки чоловік задумав позбавитись її, отруївши медичними препаратами", - інформує ГУ Нацполіції у Житомирській області.




Зазначається, що 19 січня коростенець приїхав до Житомира, де придбав сильнодіючі ліки, вільний продаж яких обмежено. 

"Медикаменти при ньому вилучили, у подальшому їх направлять на експертне дослідження", - додали в поліції.

Фото: поліція


Про затриманого відомо, що він є обвинуваченим у вчиненні грабежу та спричиненні тяжких тілесних ушкоджень іншій особі. Наразі триває судовий розгляд для визначення йому вироку за вчинене.

Чоловіка взято під варту. Попередня правова кваліфікація події – ст. 15 (Замах на правопорушення), п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України.
 

Тегі: дружина, отруєння, Житомир, замах
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: