Сьогодні: Пт, 29-03-2024    03:50:46
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Январь » 21 » 11:05:47

Учасникам банди, яка виготовляла та продавала в Житомирі амфетамін, «світить» 12 років в'язниці

21-01-2022, 11:05:47 362 Коментарі 0 Читать на русском

Учасникам банди, яка виготовляла та продавала в Житомирі амфетамін, «світить» 12 років в'язниці
Правоохоронці повідомили про підозри членам організованого угруповання, яке в займалося виготовленням та збутом амфетаміну. Про це інформує СБУ, поліція та прокуратура.

Дві підпільні нарколабораторії із щомісячною потужністю понад 1,5 кг амфетаміну правоохоронці викрили під Житомиром. Обсяги виробництва забезпечували наркоділкам до півмільйона прибутку.

Як повідомляє Служба безпеки України, групу організували житомирянка та її двоє знайомих. Збували готову продукцію дрібно-гуртовими партіями. 
 

"За даними слідства, для виготовлення психотропів наркопартнери облаштували дві підпільні лабораторії поблизу Житомира. Необхідні реактиви, компоненти та прекурсори замовляли через Інтернет, а отримували звичайними поштовими відправленнями", - інформує СБУ.


Трьом учасникам наркоугруповання повідомлено про підозру за ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. 

Нині двоє підозрюваних перебувають під вартою. Третій фігурант знаходиться під домашнім арештом.

Їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 12 років.






 

Фото: СБУ

Тегі: підозра, амфетамін, наркотики
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: