Сьогодні: Сб, 20-04-2024    13:05:30
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Январь » 28 » 10:56:43

Житель Житомирщини проведе 5 років у в'язниці за крадіжки та підпал будинку

28-01-2022, 10:56:43 311 Коментарі 0 Читать на русском

Житель Житомирщини проведе 5 років у в'язниці за крадіжки та підпал будинку
У Житомирській області чоловік проведе 5 років у в'язниці за те, що обкрадав односельчан та підпалював сусідський будинок. Вирок днями виніс Житомирський апеляційний суд.

Як повідомили в обласній прокуратурі, події розгортались рік тому в Ємільчинському районі.
 

"Установлено, що 23-річний житель одного із сіл Ємільчинського району (тепер Новоград-Волинський) протягом двох місяців (грудень 2020 – січень 2021 років) скоїв низку злочинів. Зокрема, грудневого дня, переконавшись у відсутності власниці сусідського будинку, за допомогою металевої фомки віджав вхідні двері та викрав з будинку чуже майно", - інформує відомство.


Однією крадіжкою зловмисник не обмежився. Вже через декілька днів забрався на горище сусідського будинку та підпалив його, завдавши шкоди на суму майже 50 тис. грн.

"Ще через декілька днів він продовжив свої кримінальні справи: крім крадіжки чужого майна з іншого будинку, повторно підпалив сусідський будинок, спричинивши шкоди на суму понад 77 тис. грн", - додали в прокуратурі.

Загалом чоловік завдав односельчанам збитків майже на 130 тис. грн. 

Житомирський апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції щодо призначення умовного покарання та ухвалив новий – позбавлення волі строком на 5 років.

Тегі: крадіжка, підпал, суд, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: