Сьогодні: Чт, 25-04-2024    11:43:39
Житомир » Новини » Влада » 2022 » Февраль » 1 » 08:29:53

«Далі своє слово скаже суд». Венедиктова підписала підозру «слузі» Кузьміних

01-02-2022, 08:29:53 350 Коментарі 0 Читать на русском

«Далі своє слово скаже суд». Венедиктова підписала підозру «слузі» Кузьміних
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату України, якого 28 січня зловили під час отримання хабаря. Про це Венедіктова повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Імені затриманого народного депутата Венедиктова не назвала. Вочевидь, йдеться про народного депутата Сергія Кузьміних.

Депутат підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх службових повноважень і впливу. Мова про правопорушення в сфері медицини.
 

"Минулої п’ятниці детективами НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП був викритий народний депутат України 9 скликання. Депутат підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх службових повноважень і впливу. Мова про правопорушення в сфері медицини. Медицини, на яку сьогодні держава виділяє колосальні кошти і небезпідставно, звісно. Образливо. Нічого і додати... Підозра мною підписана. Далі своє слово скаже суд", - написала Ірина Венедіктова.

 

Що відомо


28 січня в пресслужбі НАБУ заявили, що разом із САП та Офісом генпрокурора викрили народного депутата під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 558 тис. грн. 

За даними слідства, нардеп отримав гроші за допомогу в укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

Сергій Кузьміних у 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9-го скликання від партії "Слуга Народ" за виборчим округом №67 (Житомирська область).

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував затримання народного депутата Сергія Кузьміних.

Тегі: Сергій Кузьміних, Генпрокуратура, підозра
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: