Сьогодні: Пт, 29-03-2024    06:35:50
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Февраль » 2 » 10:03:38 оновлено: 10:03:01

У Житомирі суд виніс вирок громадянину РФ, який трубою побив поліцейського

02-02-2022, 10:03:01 1959 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі суд виніс вирок громадянину РФ, який трубою побив поліцейського
У Житомирі громадянин Росії побив трубою поліцейського. Інцидент кваліфікували як замах на навмисне вбивство і засудили чоловіка до 10 років в'язниці. Про це повідомили в Житомирській обласній прокуратурі.

Інцидент стався у серпні 2019 року в Речовому комплексі в ТРЦ "Глобал". 
 

"Злочин скоїв у серпні 2019 року 44-річний громадянин Російської Федерації, який має посвідку на проживання в Україні та мешкає у Житомирі. Того дня поліцейський, розглядаючи скаргу житомирянки – приватної підприємиці – на домашнє насильство, вчинене співмешканцем, прийшов на її робоче місце – у бутік, розташований у торговельному центрі, щоб опитати свідків. Однак сам співмешканець (також працював у бутіку), на дії якого скаржилася жінка, замість того, щоб надати пояснення, відреагував агресивно: зайшовши зі спини, завдав поліцейському декілька ударів металевою трубою по спині і голові", – йдеться у повідомленні прокуратури.


Поліцейський втік з бутіка. Чоловік з трубою переслідував його і намагався вдарити.
 


"За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Житомирської окружної прокуратури громадянина Російської Федерації визнано винним у замаху на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків (ст. 348 КК України)", – інформує прокуратура.

Вироком суду його засуджено до 10 років позбавлення волі.

Тегі: поліцейський, Житомир, замах, бійка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: