Сьогодні: Чт, 28-03-2024    22:12:26
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Февраль » 14 » 15:37:58

Ледь не збив патрульного: на Житомирщині поліція влаштувала гонитву за п'яним водієм

14-02-2022, 15:37:58 473 Коментарі 0 Читать на русском

Ледь не збив патрульного: на Житомирщині поліція влаштувала гонитву за п'яним водієм
У Житомирській області патрульні зупинили мікроавтобус за порушення ПДР. Водій автівки спробував втекти: пошкодив машину патрульних і ледь не збив поліцейського. 

Події розгортались уночі 13 лютого у Коростенському районі на автодорозі Київ – Ковель.

"Поліцейські Управління патрульної поліції регіону на ділянці автодороги Київ – Ковель у Коростенському районі за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль Volkswagen Transporter. За кермом знаходився 48-річний житель м. Новограда-Волинського. Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак запропонували йому пройти відповідне обстеження. Однак керманич повів себе агресивно, замкнувся всередині автівки, а потім раптово рушив і поїхав з місця події, пошкодивши при цьому службовий автомобіль поліції", – повідомили "Журналу Житомира" в пресслужбі поліції

Поліцейські розпочали переслідування втікача і за деякий час Volkswagen вдалося заблокувати на узбіччі дороги. Коли ж один з поліцейських спробував підійти до машини втікача, той різко рушив у напрямку правоохоронця. 

"На щастя, патрульний встиг відскочити убік. Агресивного керманича зупинили та на місце події для документування всіх обставин було викликано слідчо-оперативну групу Коростенського райуправління ГУНП", – додали в поліції.

Чоловіку оголосили про підозру у замаху на вбивство патрульного поліцейського. За чинним законодавством за сукупністю протиправних діянь водія може загрожувати позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Тегі: житомирщина, поліція, переслідування
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: