Сьогодні: Чт, 28-03-2024    13:10:43
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Февраль » 17 » 08:12:04 оновлено: 08:12:47

У Житомирі хочуть удосконалити систему оплати за проїзд у громадському транспорті

17-02-2022, 08:12:47 761 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі хочуть удосконалити систему оплати за проїзд у громадському транспорті
У Житомирі планують модернізувати систему електронного квитка в громадському транспорті. Зокрема, запустять мобільний застосунок, де житомиряни зможуть моніторити всі свої поїздки.

За інформацією міськради, також планується оновлення програмного забезпечення, яке дозволить поповнювати проїзні картки в будь-якому автоматі самообслуговування. Кошти зараховуватимуться на картку миттєво.

Модернізувати систему має інвестор. Його обиратимуть на конкурсі. 
 

«На сьогодні система працює в режимі офлайн, а можна буде перевести більшість функцій в онлайн. Оскільки  у міста є базове наповнення, і вона  постійно потребує оновлення програмного забезпечення, тому вирішено  краще цю функцію визначити на умовах конкурсу і за рахунок інвестора. І пропрацювати визначення суб’єкта господарювання, який буде інвестувати в оновлення системи, щоб покращити надання послуги у сфері автоматичної оплати проїзду», - повідомив заступник міського голови Олександр Шевчук.


Нагадаємо, 29 січня у Житомирі подорожчав проїзд в електротранспорті, комунальних автобусах та в приватних маршрутках. Житомиряни мають можливість економити 2 грн на кожній поїздці.

Тегі: Житомир, електронний квиток, модернізація
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: