Сьогодні: Чт, 25-04-2024    21:18:35
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Февраль » 17 » 10:24:54

На тротуарах Житомира замінять потріскану плитку: ремонт почнуть з вулиці Михайлівської

17-02-2022, 10:24:54 334 Коментарі 0 Читать на русском

На тротуарах Житомира замінять потріскану плитку: ремонт почнуть з вулиці Михайлівської
У середмісті на вулиці Михайлівській, Театральній, Київській та Великий Бердичівській тріскається та просідає тротуарна плитка. Найгірші ділянки будуть замінювати за гроші з міського бюджету працівники КП "Управління автомобільних шляхів".

Ремонт тротуарів підприємство планує почати з вулиці Михайлівської, передає "Суспільне".

Далі планують ремонтувати ділянки тротуару на вулиці Київській, Великій Бердичівській та Театральній.
 

"Близько 50 тисяч гривень буде коштувати ремонт плитки на вулиці Михайлівській, – каже Дмитро Павлов, заступник директора КП "УАШ" Дмитро Павлов. – Якщо говорити про решту плитки, то там мова йде про суму близько мільйона гривень, але найімовірніше, що такі масштабні роботи там проводити не будемо, але ремонт найбільш аварійних ділянок плануємо".


Фото: Суспільне


Начальник управління капітального будівництва міської ради В’ячеслав Глазунов говорить, що протягом двох років після укладки плитки всі недоліки за свої гроші усувала компанія, яка проводила реконструкцію тротуарів. 

Нині гарантійний термін плитки завершився, тому ремонтувати її будуть за гроші міста.

"Роботи з будівництва були завершені, тротуари передали в експлуатацію нашому КП "Управління автомобільних шляхів". Всі подальші дії щодо утримання, обслуговування, поточного ремонту – це вже функція цього підприємства. Наскільки мені відомо, цьогоріч заплановане виділення грошей на ремонт окремих ділянок, де плитка з різних причин просіла, потріскалася, зламалася", – сказав В'ячеслав Глазунов.

Тегі: Житомир, ремонт тротуарів
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: