Сьогодні: Пт, 19-04-2024    02:17:14
Житомир » Новини » Суспільство » 2022 » Февраль » 17 » 17:35:35

Не виходила зачіска: на Житомирщині чоловік гребінцем побив доньку

17-02-2022, 17:35:35 457 Коментарі 0 Читать на русском

Не виходила зачіска: на Житомирщині чоловік гребінцем побив доньку
У Житомирській області чоловік не зміг зробити зачіску для 8-річної доньки й побив її гребінцем. Інцидент стався в Коростенському районі на початку лютого. Про це повідомили в поліції Житомирщини.
 

"Вчителька Добринської гімназії помітила в учениці 2 класу синці. Під час спілкування дитина розповіла, що батько побив її гребінцем, коли намагався розчесати волосся. Про це педагог одразу повідомила поліцейському офіцеру громади, а той сповістив працівників ювенальної превенції Коростенського райуправління", - інформує поліція.


Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що матір дитини позбавлена батьківських прав і дівчинка виховується лише батьком. Того дня він збирав доньку до школи, але розлютився, коли не зміг впоратись із її зачіскою. Чоловік декілька разів вдарив дівчинку гребінцем по голові та обличчю. 
 
Згідно із висновком судово-медичної експертизи, отримані дитиною травми відносяться до легких тілесних ушкоджень. Наразі дівчинка знаходиться під наглядом тітки.

31-річному чоловікові оголосили підозру в нанесенні тілесних ушкоджень своїй дитині. Йому загрожує штраф, громадські або виправні роботи. 

Тегі: житомирщина, Донька, побиття, батько
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: