Сьогодні: Чт, 25-04-2024    00:45:13
Житомир » Новини » Політика » 2022 » Февраль » 22 » 20:56:46

Путін: Росія визнала «ДНР» та «ЛНР» у кордонах цілих областей

22-02-2022, 20:56:46 307 Коментарі 0 Читать на русском

Путін: Росія визнала «ДНР» та «ЛНР» у кордонах цілих областей
Президент РФ Володимир Путін заявив, що визнавши ОРДЛО, він визнав і межі цих територій, закріплені в "конституціях республік", тобто всю Луганську та всю Донецьку області.

Про це Путін заявив на пресконференції у Кремлі 22 лютого, інформує Українська правда.
 

"Ми визнали всі їхні фундаментальні документи, у тому числі й конституцію, а в конституції прописані кордони у рамках Донецької та Луганської областей у той час, коли вони були у складі України", - сказав президент РФ.


За словами Путіна, він розуміє, що це "спірне питання", і він сподівається на його вирішення під час переговорів між Україною та "керівництвом республік".

Він додав, що зараз це неможливо, тому що на Донбасі ведуться бої, однак він сподівається, що такі переговори відбудуться в майбутньому.

Чому це важливо: Таким чином Путін підтвердив, що російські війська, яким уже дозволено зайти в так звані "ЛНР" і "ДНР", можу брати участь в наступальних операціях на підконтрольні Києву території Луганської і Донецької області. 

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін підписав укази про визнання ОРДЛО. Також Путін офіційно направив війська РФ в Україну.

Головне фото: ТСН.ua

Тегі: Путін, Донецька область, Луганська область, ОРДЛО
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar