Сьогодні: Сб, 20-04-2024    06:03:12
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Февраль » 23 » 08:37:23

У Житомирі знову можна провести шлюбну церемонію у маєтку Філіпова. ВІДЕО

23-02-2022, 08:37:23 417 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі знову можна провести шлюбну церемонію у маєтку Філіпова. ВІДЕО
У Житомирі відновили традицію проведення церемоній реєстрації шлюбу у маєтку Філіпова, на базі якого раніше був Будинок урочистих подій, а з 2016 року працює Дім української культури. 

Запис на проведення церемоній вже почався, повідомляє "Суспільне".
 

"Ми відновлюємо власні весільні церемонії. На суботи почали масово записуватися – по два-три весілля. Ми щасливі з того, що в цьому будинку молоді пари знову будуть створювати свої родини", – каже Оксана Бондарчук, завідувачка структурного підрозділу "Дім української культури".


Жанна Бойко і Максим Савіцкас – одна з пар, котра 22 лютого взяла шлюб у маєтку Філіпова. Наречені живуть у Києві, але одружуватися приїхали до Житомира, звідки вони родом і де познайомилися.
 

"Обоє ми народилися у Житомирі, тому й церемонію вирішили провести тут, – розповідає Жанна. – А оскільки маєток Філіпова – це не лише красива, а й історична будівля, то ми зупинилися саме на ньому. Одружуватися вирішили сьогодні, бо 22.02.2022 – це красива і незвична дата. Як на мене, краще обрати якусь цікаву дату, хоч і в будній день, а не просто одружуватися в суботу чи неділю".


Наречений Максим Савіцкас погоджується і каже, що, на його думку, маєток Філіпова візуально набагато цікавіший і більше підходить для проведення церемоній, ніж будівля Корольовського районного суду, у приміщенні якої знаходиться житомирський міський РАЦС.
 

Тегі: РАЦС, реєстрація шлюбу, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: