Сьогодні: Пт, 29-03-2024    03:41:20
Житомир » Новини » Суспільство » 2022 » Февраль » 23 » 14:37:39 оновлено: 14:37:19

14-річний підліток з Житомирщини втік до Одеси, орендував житло та знайшов роботу

23-02-2022, 14:37:19 572 Коментарі 0 Читать на русском

14-річний підліток з Житомирщини втік до Одеси, орендував житло та знайшов роботу
14-річний хлопець, що живе в Бердичеві, втік з дому з грошима і документами. Підлітка оголосили в розшук і згодом знайшли в Одесі, де він вже встиг знайти роботу та навіть винайняти житло. Про це "Журналу Житомира" розповіли в поліції Житомирської області.

"Про зникнення 14-річного сина надвечір 22 лютого повідомила до Бердичівського райвідділу поліції жителька міста. Жінка зауважила, що хлопець ще зранку вийшов з квартири і більше на зв'язок не виходив. Вочевидь, він забрав з дому чималу суму грошей і особисті документи, оскільки мати не знайшла їх в оселі", - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейським вдалося отримати відомості про те, що хлопець планував їхати на південь країни.
 

"У результаті подальшої перевірки його контактів нам стало відомо, що хлопець заздалегідь підшукував житло в м. Одесі і навіть винайняв квартиру у місті через інтернет-оголошення. За таких обставин працівник ювенальної превенції Бердичівського райвідділу разом з матір’ю хлопця виїхали на Одещину", - розповіла начальниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.


Уранці 23 лютого поліцейські розшукали хлопця в Одесі. Як виявилось, він навіть устиг влаштуватися на підробітки на одному із будівництв. Утім в орендованій оселі, куди хлопець повернувся, його вже чекали правоохоронці і мама.

Підліток розповів, що спочатку маршруткою дістався до столиці, а звідти - до Одеси попутним автомобілем. У південному регіоні мав наміри самостійно заробити грошей.

Із хлопцем наразі працюють інспектори ювенальної превенції.

Тегі: підліток, житомирщина, Одеса, втеча
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: