Сьогодні: Пт, 29-03-2024    10:59:45
Житомир » Новини » Економіка » 2022 » Февраль » 23 » 17:00:42

Актуальна вакансія для агрофахівців із Житомирщини     Реклама  

23-02-2022, 17:00:42 288 Коментарі 0 Читать на русском

Актуальна вакансія для агрофахівців із Житомирщини
«Суффле Агро Україна» запрошує на роботу регіонального керівника в Житомирській області. Спеціалізація: продаж добрив, насіння, ЗЗР і закупівля зернових та олійних культур. Резюме можна подавати до 9 березня.

«Суффле Агро Україна» входить до французької агропромислової групи міжнародного масштабу. Це сімейний бізнес, що представлений у 35 країнах світу і має у своєму штаті понад 13 тис. працівників. На українському ринку компанія «Суффле Агро Україна» почала роботу з 2007 року та має представництва майже в усіх областях України.

Зараз компанія шукає керівника Житомирського регіону. Деталі вакансії за посиланням: https://rabota.ua/company2752075/vacancy8869458 

Основними вимогами є досвід роботи у менеджменті персоналу та у сфері сільського господарства до 3 років, розуміння агроринку на Житомирщині та добре знання у сфері агротехнологій.
 

«Ми шукаємо прогресивних, інноваційних фахівців, які готові розвивати аграрну галузь в Україні разом з нами. Це гарна можливість реалізувати свій потенціал  у рідному місті чи регіоні, – розповів Жан Поль Прюдом, Генеральний директор «Суффле Агро Україна». – Керівник регіонального відділу реалізовуватиме комерційну стратегію компанії в області. Зокрема аналізуватиме обсяги продажів та маржинальності, куруватиме виконання планів із продажів засобів захисту рослин, добрив та насіння і закупівель зернових та олійних культур».


«Суффле Агро Україна» пропонує конкурентний рівень заробітної плати, медичне страхування та інші пільги й компенсації, передбачені політикою компанії.

Подавайте резюме до 9 березня включно та станьте частиною потужної інноваційної команди «Суффле Агро Україна».
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: