Сьогодні: Сб, 20-04-2024    17:59:09
Житомир » Новини » Армія » 2022 » Февраль » 25 » 12:30:21 оновлено: 12:30:56

Війна в Україні. Оперативна інформація станом на 12:00

25-02-2022, 12:30:56 682 Коментарі 0 Читать на русском

Війна в Україні. Оперативна інформація станом на 12:00
Найбільш небезпечна ситуація зараз – на північному заході від Києва, з напрямку Димер-Іванків. Про це сказав речник Офісу президента Олексій Арестович на брифінгу в Офісі президента.

У районі Гостомеля, Ворзеля та Бучі йдуть бої. Російські війська намагаються наступати, їм протистоять українські десантні механізовані частини. Знищено кілька вертольотів супротивника і щонайменше одна колона бойової техніки – працювали Javelin.

Київ готується до оборони Влада закликає всіх бажаючих записуватися до лав територіальної оборони.

На Чернігівщині та Сумщині українські війська зупинили ворога – зараз там немає активних бойових дій. Противник накопичує резерви, перегрупується і готується до наступного.

Харків тримається, зранку там відчинили ще одну атаку.

Також тримається весь район проведення ООС – там ворог практично не настає. Йдуть артдуелі, групи диверсантів противника намагаються пройти, але їх нищать, багатьох полонили.

На околицях Мелітополя є російські війська, які прийшли з Криму, але решту утримує українська армія – тримає оборону, не дає окупантам просуватися у бік Маріуполя.

Херсон. Російські війська шукають можливості перетнути Дніпро після того, як наші військові підірвали Андріївський міст і тримають оборону на правому березі міста. Ситуація контрольована.

Українські ППО збили дві крилаті ракети агресора та один літак СУ-27. Льотчик у полоні, його допитують.

Були удари російськими ракетами типу "Калібр" по Білій Церкві та Василькову.

Тегі: війна
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: