Сьогодні: Сб, 20-04-2024    07:20:50
Житомир » Новини » Житомир » 2008 » Июль » 21 » 09:56:44

Мешканці Мальованки та Корбутівки провели акцію «Чисте довкілля»

21-07-2008, 09:56:44 1347 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі відбулося засідання круглого столу добровільного об’єднання громадян «Чисте довкілля» на тему: "Шляхи покращення екологічного стану районів Мальованки та Корбутівки”.

У засіданні взяв участь начальник Державної екологічної інспекції в Житомирській області І.Паламарчук.

Ініціативна група "Чисте довкілля” згуртувала небайдужих мешканців територіальних районів Мальованки та Корбутівки, які ставлять за мету покращення стану довкілля міста.

Члени ініціативної групи розробили та розповсюдили інформаційні бюлетні, в яких звернулися до мешканців області розпочати екологічну політику з себе – прибрати шлях до  своєї оселі.

 У рамках акції "Дорога до роботи та школи повинна бути чистою” житомиряни прибирали на узбіччях, у парковій зоні біля міського пляжу. Долучилися до цієї справи і студенти базового фармакологічного коледжу, Житомирського професійного ліцею сфери послуг, комерційного технікуму, учні шкіл № 18, 32, члени громадських організацій "Сімейний клуб спеціальної олімпіади” та "Підтримка”.

Начальник інспекції з метою поліпшення стану довкілля вулиць сіл і міст Житомирщини виступив із пропозицією залучити до даної роботи громадських інспекторів.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: