Сьогодні: Пт, 29-03-2024    14:53:59
Житомир » Новини » Культура » 2008 » Июль » 15 » 20:14:25

«Можу для дітей» організувала акцію для дітей дитбудинку (с.Денеши). ФОТО

15-07-2008, 20:14:25 2174 Коментарі 0 Читать на русском

«Можу для дітей» організувала акцію для дітей дитбудинку (с.Денеши). ФОТО
«Намалюй своє щастя», таку назву мала акція, організована житомирською ініціативною групою «МоЖу для дітей». Про це «Журналу Житомира» повідомили організатори акції.

15 волонтерів провели день малювання в дитячому будинку села Дениші, приділивши всю свою увагу та любов дітлахам. Діти раділи гостям, які привезли ватмани, яскраві фарби, пензлики та солодощі. Але найголовніше, що привезли із собою молоді студенти, – це своє тепло та особливу турботу для кожної дитини, Катерина Бистрицька.
 
«Коли приїздять студенти-волонетри, діти вчаться спілкуватись, бачать інших людей, не замикаються в закритому просторі. Такі поїздки дуже важливі для повноцінного розвитку дітей», - говорить методист дитячого будинку Олександра Довга.

«МоЖу для дітей» є ініціатором багатьох акцій. Волонтери - це студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка, молоді журналісти. З часом до групи журналістів долучилися представники й інших навчальних закладів міста, громадські організації та люди, яким небайдужа доля дітей-сиріт, а також новообраний студентський мер Житомира Олексій Кубраков.

У майбутньому координатори ініціативної групи планують створити фонд «МоЖу для дітей».

фото Оксани Трокоз














НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: