Сьогодні: Чт, 28-03-2024    15:49:51
Житомир » Новини » Культура » 2008 » Август » 29 » 12:24:46

Вікторія Немирівська виграла конкурс краси "Королева Полісся" в Житомирі. ФОТО

29-08-2008, 12:24:46 2410 Коментарі 0 Читать на русском

Вікторія Немирівська виграла конкурс краси
У Житомирі на День незалежності 16-річна вінничанка, учениця СЗОШ №19 Вікторія Немирівська стала переможницею конкурсу грації та краси "Королева Полісся - 2008".

- Коли почула про цей конкурс, відразу надіслала анкету, - розповіла Вікторія. - Мама, бабуся, друзі одразу ж підтримали мене в цьому. Батько сприйняв новину прохолодно. Але коли я перемогла, він був дуже щасливий за мене, пише Наталія Піскунічева газета "20 хвилин".

Підготовка до конкурсу тривала всього місяць. Та за цей короткий час дівчата багато чого навчилися.

За словами Вікторії, найскладніший конкурс - український народний танець. Усі дівчата мали рухатися синхронно, і це було досить складно. Та дівчата впорались із цим завданням так вдало, що судді розгубились при його оцінюванні.

На конкурсі не було ворожості між учасницями.

- Ми не ставились одна до одної як конкурентки, а навпаки, допомагали і підтримували у складні моменти, - розповіла Вікторія. - З багатьма навіть подружились і підтримуємо зв’язок.

Після оголошення результатів конкурсу, коли голову Вікторії прикрасила хоч не коштовна, але така бажана корона, після поздоровлень і подарунків усі красуні-учасниці разом пішли святкувати в нічний клуб.

Вікторія - творча людина: може гарно оздобити записничок або розробити дизайн кімнати. До речі, саме дизайном Віка планує в подальшому займатися професійно. У цьому році вона вступила в школу дизайну в Житомирі, а після її закінчення планує навчання в університеті на факультеті ландшафтного дизайну. Дівчині дуже подобається Житомир, але в подальшому планує повернутися до Вінниці.
 


НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: