Сьогодні: Чт, 28-03-2024    21:47:00
Житомир » Новини » Культура » 2008 » Июнь » 20 » 16:34:05

У Житомирі стартував фотоконкурс «Молоде обличчя України»

20-06-2008, 16:34:05 1972 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі стартував фотоконкурс «Молоде обличчя України»
На Житомирщині стартував регіональний етап Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України», головна мета якого - підтримка та розвиток творчих здібностей молоді, популяризації творчості молодих митців та утвердження патріотизму молодого покоління.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Заявки, довідки та фотографії на участь у конкурсі приймає регіональний оргкомітет, створений управлінням у правах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації. Кращі роботи І етапу конкурсу обласне журі визначить до 1 жовтня 2008 року.

Другий тур Всеукраїнського фотоконкурсу пройде на рівні Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Він триватиме до 1 листопада 2008 року. Нагородження переможців та вручення їм заохочувальних призів відбудеться під час святкування Дня студента в Києві.

Творчі роботи дипломантів конкурсу експонуватимуться на Всеукраїнській виставці. Крім того, їх буде розтиражовано у спеціальному буклеті «Молоде обличчя України».

Як повідомляє прес-служба ОДА, до участі у фотоконкурсі «Молоде обличчя України» запрошуються юнаки та дівчата віком від 14 до 28 років. Кількість фотографій – необмежена. На цей творчий конкурс можна подавати роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж тощо), зроблені на останні три роки, за такими тематичними рубриками:
  • «Молодь та держава»;
  • «Професії молодих»;
  • «Талановита молодь»;
  • «Українське студентство»;
  • «Дозвілля молоді»;
  • «Вибір молоді – здоров’я»;
  • «Всі різні – всі рівні»;
  • «Нас єднає Україна»

Представлені на конкурс фотографії повинні відображати реальні життєві ситуації. Фотографії мають бути зробленими обов’язково в Україні.

Для участі в конкурсі автори фотографій подають: заявку, довідку про творчі досягнення (на паперовому та електронному носіях) та персональне фото (в тому числі його електронну версію).

Розмір фотографій – 50 х 50 см, естетично оформлені (у рамі зі склом). Обов’язково вказати: назву роботи, прізвище, ім’я та по-батькові автора, його місце проживання, рік фотозйомки.

Телефон для довідок: 044-279-78-80, департамент сприяння соціальному становленню та розвитку молоді Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: