Сьогодні: Пт, 19-04-2024    04:31:46
Житомир » Новини » Культура » 2008 » Июль » 4 » 13:17:47

«ЧеLOVEки» і «Антипіп» дадуть рок-концерт в Житомирі

04-07-2008, 13:17:47 1834 Коментарі 0 Читать на русском

«ЧеLOVEки» і «Антипіп» дадуть рок-концерт в Житомирі

У вівторок, 8 липня 2008 року в міському палаці культури м. Житомира пройде двогодинний концерт, двох житомирських команд: «ЧеLOVEки» з своїм ліричним інді-долею, і група «антипіп», яка грає фанк-долю, пише газета "20 хвилин".

Як повідомили «Журнал Житомира», свій сумісний виступ житомирські музиканти назвали «Українським Glastonbury».
 
- Концерт так назвали, маючи на увазі альтернативу однойменному британському фестивалю, – говорить Вова Опришко, басист з групи «ЧеLOVEки». – Але оскільки поїхати туди поки не виходить, вирішили зробити свою версію цього фестивалю. Якщо все пройде успішно, проводитимемо такі фести, запрошуючи групи не тільки з Житомира, а з інших міст України і Росії.
 
Сам концерт має жартівливий підтекст! Беруть участь в ньому дві групи, що різняться по стилю і подачі своєї музики. Ми хочемо показати молоді міста, що не важливо, хто ти: панк, гот, рокер або металіст, – всі ми музиканти і смажимося на одній сковорідці! Тобто просто ми вирішили об'єднати наші зусилля з групою «антипіп» і показати молоді, що в нашому місті є що послухати і подивитися. Що є цікавіші речі, ніж просто пити, палити і бити один одному фізіономії.

Початок концерту 19:00. Вхід платний, 10грн.
 
Нагадаємо, 10 квітня цього року в Житомирі відбувся перший сольний концерт групи «ЧеLOVEки».
 



НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: