Сьогодні: Пт, 29-03-2024    07:43:43
Житомир » Новини » Спорт » 2008 » Июнь » 10 » 18:22:39

В Житомирі відбулось спортивне шоу - Мотокрос на кубок С.П. Корольова

10-06-2008, 18:22:39 2452 Коментарі 0 Читать на русском

В Житомирі відбулось спортивне шоу - Мотокрос на кубок С.П. Корольова
В неділю в Житомирі відбулось грандіозне спортивне шоу - Мотокрос. Як повідомили «Журналу Житомира» організатори змагань, в неділю відбулись одразу два турніри.

Спочатку проходив другий етап закритого чемпіонату з мотокросу у центральному регіоні України серед спортсменів-аматорів на кубок СТК Ластівка (м. Київ), яки спеціально організовується для аматорів і професійних спортсменів до нього не допускають. Друга частина – це змагання з мотокросу на кубок С.П. Корольова, які організовуються вже другий рік поспіль. на приз Академіка С. П. Корольова.

До Житомира приїхало більше 90 учасників, наймолодшому було всього 8 років, найстаршому – 55. По вулиці Червоноармійській з шиком та гуркотом промчали стальні коні під оплески юрби вболівальників.

На відкритті змагань були присутні міський голова Віра Тимофіївна Шелудченко, представники влади, бізнесу і спонсорів. Після святкового шикування спортсменів, привітань і відкриття змагань почались заїзди учасників.

Проблемою для організаторів і спортсменів стала досить жарка і посушлива погода. Періодично на трасу виїздили поливальні машини. Але все рівно в повітря піднімались клуби пилу. Але навіть такі дрібні незручності не зіпсували свято. Всі мотогонщики успішно проходили трасу, а глядачі отримували справжнє задоволення від видовищних стрибків і кульбітів в повітрі і майстерності учасників гонок.

Приємно, що переможцем змагань в класі «Хобі» став житомирянин Друзов Євгеній Леонідович.











НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: