Сьогодні: Чт, 28-03-2024    23:52:16
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 5 » 14:10:42

Житомирська міліція затримала шахрайку що обікрала пенсіонерку

05-06-2008, 14:10:42 1911 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирська міліція затримала шахрайку що обікрала пенсіонерку
Вчора, 4 червня до Овруцького РВ звернулась пенсіонерка, жителька с. Норинськ (Житомирська обл.), із заявою про шахрайство. Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі Житомирського УМВС.

Пенсіонерка повідомила про те, що близько 17 години цього ж дня до її будинку зайшла невідома жінка циганської національності та скориставшись необачністю господарки таємно викрала із шафи гроші в сумі понад 800 гривень та зникла на автомобілі.

Потерпіла запам’ятала номерний знак автомобіля "ВАЗ 2107", прикмети зловмисниці та відразу ж повідомила в міліцію.

Завдяки оперативності працівників ДАІ, в м. Коростені було затримано вищевказаний автомобіль, під керуванням непрацюючого жителя Донецької області та його пасажирку, 44-річну непрацюючу жительку м. Запоріжжя, у якої викрадене вилучено.


Всього, упродовж минулої доби, черговими частинами міліції в Житомирський області зареєстровано 11 злочинів. 9 з них правоохоронцями вже розкрито, а саме: хуліганство, 2 крадіжки чужого майна, 3 факти незаконного обігу наркотиків та інші протиправні діяння. 13 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвами шахраїв, правоохоронці радять дотримуватись елементарних правил безпеки: не впускайте до свого помешкання сторонніх осіб, особливо осіб циганської національності. Пам’ятайте, що лиходії можуть завітати до Вас під будь-яким приводом з метою оглянути житло та, по можливості, щось викрасти або ж просто видурити гроші.

Якщо на Вашій вулиці з’явились незнайомці, поведінка яких викликає у Вас підозру, запам’ятайте або запишіть їх прикмети, марку автомобіля, на якому вони приїхали, а також його колір та номерний знак. Це допоможе правоохоронцям в подальшому відшукати можливих зловмисників.


НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: