Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:40:13
Житомир » Новини » Влада » 2008 » Июль » 14 » 12:13:57

Синявській вручили трудову книжку і вона зайнялася пошуком роботи

14-07-2008, 12:13:57 1995 Коментарі 0 Читать на русском

Синявській вручили трудову книжку і вона зайнялася пошуком роботи

Королівський районний суд Житомира зобов'язав Житомирську обласну раду звільнити голову облради Ірину Синявськую і видати їй трудову книжку. Як стало відомо, рішення суду було ухвалене за позовом депутата Житомирської облради від БЮТ Сергія Грінчука.

Нагадаємо, 29 січня відповідно до рішень Київського апеляційного адміністративного суду (КААС) і Печерського райсуду Києва Ірина Синявськая і ще 14 депутатів облради рішенням керівних органів партії "Наша Україна" і блоку БЮТ були позбавлені мандатів. 1 лютого головою Житомирської облради був вибраний глава фракції БЮТ Віталій Француз, пише Ганна Славінська, КОММЕРСАНТ'.
 
6 лютого Вищий адміністративний суд припинив рішення КААС, а пані Синявська того ж дня зайняла кабінет заступника голови облради. "Для того, щоб я перестала працювати, мене потрібно звільнити. Але ніякого запису в трудовій книжці у мене не немає", - сказала тоді Синявськая.
 
У минулий четвер на підставі ухвали про примусове виконання рішення Королівського райсуду голова Житомирської облради Віталій Француз зробив запис про звільнення в трудовій книжці Ірини Синявськой. В п'ятницю книжка була передана пані Синявськой разом з її особистими речами. За словами пана Француза, "звільнення Ірини Синявської є законним, оскільки вона більше не є депутатом облради і, отже, не може бути головою облради".
 
У відповідь пані Синявська вчора заявила про намір оскаржити рішення Королівського райсуду Житомира в КААС. "Підставою для мого звільнення повинне бути рішення депутатів обласної ради, а його немає", - підкреслила Ірина Синявська.
Крім того, колишній голова Житомирської облради Ірина Синявськая зайнята пошуком роботи, - про це вона повідомила не недавню прес-конференцію.
«Я хочу влаштуватися на роботу і за півроку отримати хоч би 1000 гривень. Коли отримувала зарплату я не відчувала брак грошей, а коли останній раз підходила до банкомату і зняла гроші, почала займатися пошуком роботи», - сказала Синявськая.

 
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: