Сьогодні: Чт, 28-03-2024    13:06:53
Житомир » Новини » Події » 2008 » Июль » 16 » 17:13:30

У Житомирській області упродовж доріг встановили розбиті машини

16-07-2008, 17:13:30 3636 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області упродовж доріг встановили розбиті машини

Щоб понизити кількість ДТП, управління ДАІ в Житомирській області ухвалило рішення встановити упродовж дороги розбиті в результаті аварій автомобілі.

Як повідомили «Журнал Житомира» в Центрі суспільних зв'язків УМВД в Житомирській області, розбиті автомобілі на металевих стовпах ДАІ почали встановлювати на найбільш
небезпечних ділянках доріг області.
 
Понівечені автомобілі повинні виконувати психологічну дію на водіїв і попереджати їх про наслідки порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо 23 травня, в Житомирській області, з вини водія вантажного автомобіля Scania, відбулася дорожньо-транспортна подія в якому загинули 11 чоловік. За фактом здійснення ДТП збуджена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального Кодексу України.
 
30 травня, на трасі Київ-Житомир, в районі міста Коростишев, потрапив в жахливу автокатастрофу начальник Бердичівського райвідділу міліції Здоренко Валерій Миколайович. Службовий автомобіль начальника міліції, за кермом якого знаходився сам Валерій Здоренко, на швидкості врізався в автомобіль, який їхав в попутному напрямі. В результаті автокатастрофи дві люди, що знаходилися в автомобілі, в який врізалося службове авто начальника міліції, загинули.
 



НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: